• Mijn verhuis van een grote gezinswoning naar een 1-slaapkamerappartement bezorgde mij heel wat kopzorgen. Hoe moest ik dit allemaal regelen? Gelukkig heb ik door mijn buurvrouw Git leren kennen. Zij heeft mij geholpen om de juiste keuzes te maken. Ik voelde mij echt gesteund hierin.

(Agnes A. – Turnhout)

  • Administratie is nooit mijn ding geweest. Na mijn scheiding stapelde het papierwerk zich na enkele maanden zo op dat ik niet meer wist waar te beginnen. Dankzij Git heb ik nu een overzichtelijk klassement waar ik alles makkelijk in terug vind en administratie geen onoverkomelijke zaak meer is.

(Nico VD - Vosselaar)

  • Ik werd moedeloos van mijn volgepropte kleerkast, waarin ik zelden terug vond wat ik op dat moment net wilde aantrekken. Samen met Git heb ik een systeem gevonden waarbij nu alles mooi geordend is per categorie en ik ’s morgens moeiteloos de juiste combinatie kan kiezen. Wat een tijdwinst !

(Ingrid W.- Grobbendonk)

  • Dank je wel voor de fijne coaching en hulp... net het "zetje" wat ik nodig had !

(Lizi G. - Hamont-Achel)

  • Zonder jou was ik nooit zo lang blijven doorgaan. Tof! Het Git- effect is er nog :-) Het aanpakken van de kleinere dingen geeft direct een instant goed gevoel.
    't Is fijn om weten dat je er bent. Als er weer wat meer ruimte zou zijn, dan weet ik je te vinden.

(Liesbet D - Oud-Turnhout)