Opruimcoaching

op jouw tempo

Jij bepaalt zelf wanneer je wat wil aanpakken. Je kan beginnen met kleine dingen die je wil oplossen.

laagdrempelig

Je bent niet de enige die in deze drukke tijden wat extra hulp kan gebruiken. Hulp vragen is geen schande. Het getuigt van ondernemingszin en investering in jezelf en je omgeving.

adviserend en faciliterend

Ik geef je advies en denk met jou mee rond praktische problemen, zoals : Hoe maak ik keuzes ? Wat doe ik weg en wat houd ik ? Hoe organiseer ik de zaken die ik wil behouden ? Wat doe ik met de spullen die ik niet meer nodig heb ?

duurzaam

Je krijgt handvaten voor een duurzaam resultaat zodat je zelf het overzicht kan behouden.

Kast Opruimen

Het Opruimtraject

1 – Het adviesgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek kom ik bij jou aan huis om te horen wat jouw wensen zijn en kan ik je alvast wat tips meegeven, waarmee je misschien zelf al aan de slag kan. Als je daar tegenaan kijkt, kunnen we samen een opruimsessie plannen. Bij grotere acties zal ik jou een traject voorstellen.

2 – De opruimsessie(s)

Ik stuur je vooraf een offerte en plan van aanpak. Als je hiermee akkoord gaat, prikken we een moment voor een sessie van gemiddeld 3 uur en zal ik je vragen om een aantal dingen voor te bereiden, zodat alles vlot kan lopen.

Tijdens de sessie ben jij nog steeds diegene die beslist hoe je het precies wil en kunnen we bijsturen indien nodig. Ik help jou bij het maken van je keuzes. Als het over spullen gaat, geef ik je advies waar je hiermee terecht kan en help je indien nodig bij het afvoeren ervan.

Bij een traject volgen er meerdere sessies op elkaar met een af te spreken frequentie. De duur en de kost van het traject is afhankelijk van de inhoud.

We bekijken welk systeem voor jou het best werkt om je spullen, je administratie of je agenda te "onderhouden".

3 – De opvolging

Na de sessie(s) zal ik informeren naar je tevredenheid en je onderhoudsplannen.

Na 3 weken bel ik je – als je dat wenst – nog even op om te horen hoe je nieuwe stijl je bevalt.